• José Ángel și Sonia, membri ai clubului Ibuzeo din Molina de Segura, Murcia, Spania, nu au vrut ca nunta lor să fie prea tipică și tradițională.
  • Au decis să o facă în felul lor: o ceremonie subacvatică la șase metri sub apă, în largul coastei din Murcia.
  • Ceremonia s-a încheiat cu un sărut al tinerilor căsătoriți în fața tuturor celor prezenți la nuntă.

De multe ori, mirii doresc ca nunta lor să aibă un detaliu special care să o diferențieze de restul, să le reflecte personalitatea și, în același timp, să o facă de neuitat. Pentru aceasta, unii aleg muzică neobișnuită, teme dintre cele mai variate sau chiar locații spectaculoase pe care invitații nu le vor uita niciodată.

De aceea, José Ángel și Sonia, membri ai clubului Ibuzeo din Molina de Segura, Murcia, Spania, nu au vrut ca nunta lor să fie prea tipică și tradițională, așa că au decis să o facă în felul lor: o ceremonie subacvatică la șase metri sub apă, în largul coastei din Murcia.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Mai exact, au ales o locație foarte specială pentru nunta lor acvatică: zona Cala Fría, în rezervația marină Cabo de Palos-Islas Hormigas din Murcia, un loc care reflectă perfect pasiunea pe care o împărtășesc, scufundările.

În ciuda tuturor amenajărilor subacvatice, mireasa nu a vrut să renunțe la purtarea albului și a voalului tradițional, ba chiar a venit cu un buchet de flori. Mirele, pe de altă parte, a ales o cămașă, o vestă și o cravată, toate cu ochelari de scufundare, rezervoare și regulatoare pentru a putea respira sub apă.

Totul a fost perfect gândit astfel încât să nu lipsească absolut nimic, au avut chiar și șampanie pentru a închina în cinstea mirilor și, bineînțeles, ceremonia s-a încheiat cu un sărut al tinerilor căsătoriți în fața tuturor celor prezenți la nuntă.