VIDEO. Opulență, la un alt nivel. Uite cum arată masca de protecție de 1,5 milioane de dolari

VIDEO. Opulență, la un alt nivel. Uite cum arată masca de protecție de 1,5 milioane de dolari Sursă foto: Twitter
  • Un bijutier israelian a creat o mască de protecție care costă 1,5 milioane de dolari
  • Aceasta este cea mai scumpă mască de protecție din lume
  • Masca este din aur alb și conține 3.600 de diamante

Uită de designul clasic al măștii de protecție, de care probabil deja te-ai plictisit. Ce zici de un accesoriu prețios în locul aceluia tern, lipsit de personalitate? Este vorba despre o mască de protecție din aur alb, creată de un bijutier israelian, în valoare de 1,5 milioane de dolari.

Dacă îți place opulența, sigur ți-ai dori să o ai, mai ales când vei afla că are 3.600 de diamante albe și negre. Te vei gândi că aurul alb de 18 karate nu te ferește de infecția cu Covid-19, dar trebuie să știi că este dotată cu filtre de înaltă protecție, N99. Asta a fost cererea cumpărătorului, după cum a mărturisit designerul Isaac Levy. Nu pare un accesoriu practic și ușor de purtat, cântărește 270 de grame, ceea ce înseamnă de aproape 100 de ori mai mult decât o mască de protecție comună, scrie AP.

Levy, proprietarul companiei de bijuterii Yvel, a dezvăluit alte două solicitări ale cumpărătorului: masca să fie finalizată până la sfârșitul anului și să fie cea mai scumpă din lume. Ultima condiție „a fost cel mai ușor de îndeplinit“, a spus el.

Numele cumpărătorului nu a fost dezvăluit, dar este vorba despre un om de afaceri chinez, care trăiește în Statele Unite. „Poate că banii nu cumpără totul, dar dacă pot cumpăra o mască Covid-19 foarte scumpă și omul vrea să o poarte și să atragă atenția, ar trebui să fie mulțumit de aceasta“, a spus Levy.