VIDEO. Protest anti-restricții: Nuntă organizată de un restaurant din Sfântu Gheorghe într-un hipermarket

  • Un restaurant din Sfântu Gheorghe a organizat o nuntă într-o unitate locală a Kaufland.
  • „Căsătorește-te într-un supermarket!”, a fost sloganul restaurantului.
  • La nunta din hipermarket au participat miri, un preot, fotograf, precum rude și apropiați ai mirilor.

Un restaurant din Sfântu Gheorghe a organizat o nuntă într-o unitate locală a Kaufland. Restaurantul a organizat o nuntă în toată regula, cu miri, preot, fotograf și alaiul de invitați, sub sloganul „Căsătorește-te într-un supermarket!”, potrivit bugetul.ro.

Astfel, organizatorii au recurs la acest genst în semn de protest pentru că localurile sunt închise la interior.

Căsătorește-te într-un supermarket! Acolo ai voie. Dacă vrei să-ți unești destinul cu partenerul tău de viață, nu o poți face la restaurante sau în sălile special amenajate pentru asta, deoarece sunt închise, iar organizarea de evenimente este interzisă. Cu toate acestea, poți face oricând acest lucru în orice centru comercial, respectând un set minim de măsuri epidemiologice.

Am dovedit noi că se poate. Acolo orice se poate. Am organizat o nuntă într-un centru comercial din Sfântu Gheorghe cu tot ce trebuie: mireasă, mire, preot, martori și fotograf, în plus, ne-am ales și cu o mulțime de invitați. Muzică nu am cerut, dar am primit. Menționăm că această reprezentație a comunității noastre nu a fost îndreptată împotriva centrelor comerciale, ci mai degrabă a avut scopul de a atrage atenția asupra nedreptăților și inegalităților din sistem. Te poți cununa într-un supermarket, dar ar fi mai bine și mai frumos să faci acest lucru în spațiile în care toate condițiile sunt perfecte pentru acest eveniment extraordinar.

Sperăm că ordinea poate fi restabilită cât mai curând posibil și că putem primi atât cuplurile îndrăgostite, cât și pe cei îndrăgostiți de gusturile bune”, se precizează pe pagina de Facebook a restaurantului.