• Brandul de încălțăminte de lux Stuart Weitzman a lansat prima colaborare la nivel global cu Mickey și Minnie Mouse, mult îndrăgitele personaje Disney.
  • Colecția include modelul de cizme preferat de Kate Middleton, Angelina Jolie si Prima Doamna a SUA, Jill Biden.
  • Acest nou parteneriat în ediție limitată este prima colaborare globală a lui Stuart Weitzman.

Stuart Weitzman tocmai a dezvăluit una dintre cele mai magice colaborări ale sale de până acum. Brandul de încălțăminte a colaborat cu Disney pentru a lansa o colecție uimitoare, cu unele dintre cele mai iubite personaje din lume, potrivit USA Today.

Acest nou parteneriat în ediție limitată este prima colaborare globală a lui Stuart Weitzman.

Colecția include un amestec interesant de sandale, cizme și pantofi sport, care cuprinde spiritul personajelor populare Disney, precum și stilul plin de farmec al brandului de încălțăminte.

Recomandări

RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?
TRUMP „ÎNGHEAȚĂ” ÎN TIMPUL DISCURSULUI
CINE E MUHAMMAD MUKHABAR?
CONTRACTELE LUI ALTMAN
FOTO via Stuart Weitzman

,,Am fost inspirat de ideea de a combina personajele iconice. Am vrut să luăm unele dintre cele mai emblematice modele ale noastre inspirându-ne de la Mickey Mouse și Minnie Mouse de la Disney și să le facem să strălucească precum cele mai clasice vedete Disney” , a declarat Edmundo Castillo, șeful de design al lui Stuart Weitzman, într-un comunicat.

Fiecare look este conceput pentru a inspira femeia care îl poartă

Imaginile campaniei au fost surprinse la renumitul cinema din New York Village East de Angelika, iar imaginea colecției este supermodelul Lindsey Wixon împreună cu apariții distractive ale lui Minnie și Mickey Mouse.

Colecția capsulă de 10 piese include stilurile emblematice ale lui Stuart Weitzman, cum ar fi 5050 Boot, sandalele Nearlynude și Nudistcurve 100 cu un motiv împodobit cu cristale Swarovski în formă de Mickey și Minnie Mouse. Adidașii Livvy sunt imprimați cu Mickey și Minnie, precum și Goofy, Donald Duck, Daisy Duck și Pluto.

Noua capsulă inspirată de Disney este disponibilă pentru o perioadă limitată de timp și poate fi achiziționată online și în magazinele selectate Stuart Weitzman.