• Un avion se pregătea să decoleze de pe Aeroportul Internațional McCarran din Las Vegas, când un bărbat s-a urcat pe aripa aeronavei
  • Polițiștii l-au prins în momentul în care acesta a căzut de pe aripă

Un bărbat a fost luat sâmbătă în custodia poliției, de pe Aeroportul Internațional McCarran din Las Vegas, după ce s-a urcat pe aripa unui avion ce aparține Alaska Airlines. Acesta a fost dus către o unitate medicală.

Avionul se pregătea să decoleze când pilotul a observat o persoană care se îndrepta spre aeronavă și a notificat turnul de control. Poliția metropolitană din Las Vegas l-au preluat pe bărbatul care se urcase pe aripă. Acesta s-a descălțat și a încercat să se cațere pe vârful aripei, moment în care a alunecat și a căzut. În urma căzăturii, polițiștii l-au reținut.

Acesta a intrat în perimetrul aeroportului sărind gardul. Pasagerii l-au imortalizat pe teribilist în timp ce se așeza sau mergea pe aripa avionului. După preluarea bărbatului de către autorități, avionul s-a întors la poarta de îmbarcare pentru o inspecție. Zborul a avut o întârziere de peste 4 ore.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
https://www.youtube.com/watch?v=pcpMtvrtIqc