• Mai mulți americani au fost înconjurați de rechini-ciocan pe o plajă din Florida
  • „Niciunul dintre rechini nu a fost agresiv, iar țipetele au fost mai mult de emoție decât de spaimă“, povestește Jacqueline Lesso, cea care a filmat momentul
  • Se știe că rechinii-ciocan locuiesc în apele puțin adânci ale coastei atlantice din Florida

Mai mulți americani au început să țipe în momentul în care s-au trezit înconjurați de rechini-ciocan, în timp ce făceau plajă în Florida, scrie USA Today.

Strigăte și hohote de râs au fost auzite, în timp ce aripioarele rechinilor ieșeau la suprafața apei.

Momentul a fost filmat de Jacqueline Lesso din Alabama, care se afla pe o barcă cu prietenii pe 29 mai și a numărat mai mulți rechini în timpul înregistrării.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA

În clipul video sunt surprinse și două femei așezate pe o saltea gonflabilă, care nu par să fie deranjate de prezența rechinilor, în timp ce prietena lor, vizibil speriată, strigă „Taci!“ în repetate rânduri, în momentul în care rechinii se aflau chiar sub ea.

„Niciunul dintre rechini nu a fost agresiv, iar țipetele au fost mai mult de emoție decât de spaimă. O lecție care te învață să-ți păstrezi calmul“, a spus Lesso, pentru Fox 13 News.

Se știe că rechinii-ciocan locuiesc în apele puțin adânci ale coastei atlantice din Florida și nu obișnuiesc să atace oamenii.