• Mai mulți deținuți dintr-o închisoare din California au încercat să se infecteze cu coronavirus, spune un ofițer de Poliție din Los Angeles
  • Prizonierii au băut din aceeași cană cu scopul de a răspândi virusul
  • 21 de cazuri de coronavirus au rezultat din planul deținuților

În timp ce tu te chinui să respecți măsuri de prevenție pentru a nu te îmbolnăvi, deținuții dintr-o închisoare din Los Angeles fac fix opusul. Ei au băut din aceeași cană cu scopul de a se infecta reciproc, rezultând 21 de cazuri de coronavirus, scrie CNN.

Acest lucru s-a aflat după ce au fost surprinși de camerele de supraveghere în jurul aparatului de apă caldă, bând apa și, de asemenea, trăgând aer dintr-o mască pusă pe față de fiecare în parte.  

„Este foarte frustrant să vedem că oamenii ar face acest lucru singuri în mod deliberat, în încercarea de a forța mâna noastră pentru a elibera mai mulți oameni din arest“, a spus șeful poliției din Los Angeles. Deținuții beau apă caldă pentru a încerca să își crească temperatura înainte de verificarea temperaturii, a adăugat el.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

După o săptămână de la data înregistrării video, 21 de deținuți au avut rezultate pozitive, asta înseamnă cam 40% din ei.

Sursă foto: Captură video/Youtube/ABC