Vor să fie eliberați cu orice preț. Deținuți din California s-au infectat intenționat cu Covid-19

  • Mai mulți deținuți dintr-o închisoare din California au încercat să se infecteze cu coronavirus, spune un ofițer de Poliție din Los Angeles
  • Prizonierii au băut din aceeași cană cu scopul de a răspândi virusul
  • 21 de cazuri de coronavirus au rezultat din planul deținuților

În timp ce tu te chinui să respecți măsuri de prevenție pentru a nu te îmbolnăvi, deținuții dintr-o închisoare din Los Angeles fac fix opusul. Ei au băut din aceeași cană cu scopul de a se infecta reciproc, rezultând 21 de cazuri de coronavirus, scrie CNN.

Acest lucru s-a aflat după ce au fost surprinși de camerele de supraveghere în jurul aparatului de apă caldă, bând apa și, de asemenea, trăgând aer dintr-o mască pusă pe față de fiecare în parte.  

„Este foarte frustrant să vedem că oamenii ar face acest lucru singuri în mod deliberat, în încercarea de a forța mâna noastră pentru a elibera mai mulți oameni din arest“, a spus șeful poliției din Los Angeles. Deținuții beau apă caldă pentru a încerca să își crească temperatura înainte de verificarea temperaturii, a adăugat el.

După o săptămână de la data înregistrării video, 21 de deținuți au avut rezultate pozitive, asta înseamnă cam 40% din ei.

Sursă foto: Captură video/Youtube/ABC