• Aplicaţia WashMe e de partea şoferilor şi a spălătoriilor auto
  • Din cauza crizei, spălătoriile auto au fost afectate grav, profitul lor scăzând cu 80%
  • Dacă vrei să nu mai stai la coadă la spălătoriile auto, poți să te programezi online
  • Aplicaţia este disponibilă momentan în Cluj, Târgu Mureş şi Satu Mare

Dacă ești din Cluj, Târgu Mureș sau Satu Mare, ai noroc. Dacă vrei să nu stai la coadă, după 15 mai, ca să îţi speli maşina, poţi să te programezi prin aplicaţia WashMe.

„Majoritatea au fost nevoite să îşi întrerupă activitatea, ori să lucreze cu un număr redus de personal, le-au scăzut încasările undeva la 80 la sută. Le-am propus utilizatorilor să îşi facă rezervări la spălătoriile din aplicaţie pentru perioada de după 15 mai când pot să vină la spălătorie şi aşa nu stau la coadă“, spune Alin Şutea, cofondator aplicaţia WashMe.

Uite ce mărturisește un șofer care a auzit de campania „Salvează o spălătorie! Ca să te scape de griji după pandemie“ şi şi-a făcut deja o programare: „Dau rezervă şi am primit confirmarea de rezervare, pe 16 mai, fără să stau la coadă, fără să mă îngrijorez de distanţarea socială. O să pot veni la ora 10.20 să îmi spăl maşina“.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

În plus, ca să respecte distanţarea socială, spălătoriile auto şi-au luat măsuri suplimentare de igienă. Unele acceptă exclusiv maşini venite prin programări: „Programarea vine în ajutorul nostrum, o dată pentru economisirea timpul şi apoi pentru a separa întâlnirea clientului cu alţi clienţi. Noi am redus substanţial activitatea“.

Sursă foto: Profimedia