• În 2020, vânzările globale de jucării sexuale au crescut cu 26%.
  • Wall Street Journal: Companiile investesc într-o nouă gamă de jucării sexuale.
  • Lovehoney Group se așteaptă să genereze 400 mil.$ în acest an.

Pandemia a avut o consecință la care poate nu te-ai fi așteptat: a crescut cererea pentru jucării sexuale. Ceea ce înseamnă că apetitul a crescut, dar și nevoia de a experimenta mai mult.

O companie germană Wow Tech Group și un retailer online din Marea Britanie, Lovehoney, vor crea Lovehoney Group care va oferi o gamă largă de jucării sexuale, lenjerie și lubrifianți comercianților și consumatorilor.

Grupul se așteaptă să genereze vânzări de peste 400 de milioane de $ în acest an. Fuziunea, care evaluează grupul combinat la peste 1 miliard de euro, reprezintă un pariu că creșterea sectorului va continua deși oamenii nu mai stau închiși în casă.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Cât de mult a cresut cererea de jucării sexuale

În 2020, vânzările globale de jucării sexuale au crescut cu 26%, adică cu 33,6 miliarde de dolari, potrivit unui raport al Grand View Research. Vânzările totale se așteaptă să scadă cu aproape 9% în acest an, dar va fi o nouă creștere la mijlocul anului viitor. Raportul mai arată că până în anul 2028, va fi o creștere cu 8%.

Lovehoney Group a țintit sus, vrrea să satisfacă nevoile oamenilor la scară largă. Astfel, produsele Lovehoney Group vor putea fi găsite în America de Nord, Europa și Asia oferind mărci precum We-Vibe, Womanizer și Arcwave.