• În zilele noastre, găsirea jumătății este mult mai ușoară, datorită noilor tehnologii și mai ales datorită unor aplicații precum Tinder, Ok Cupid, și multe altele.
  • Tot ce trebuie să faceți este să creați un profil bun, să selectați o fotografie bună și să insistați până când găsiți o persoană care să vă placă.
  • În acest articol nu vă vom învăța cum să flirtați, dar vă vom da sfaturi despre cum să evitați să faceți greșeli comune atunci când folosiți acest tip de aplicație.

Cei mai tineri nu vor crede asta, dar înainte de existența smartphone-urilor foloseam alte tehnici pentru a agăța fete și băieți, cum ar fi abordarea persoanei pe care o placeai la discotecă, schimb de numere de telefon pentru a trimite mesaje și chiar conversaiile pe chat, cu un program care nu mai există azi, numit Messenger, asemănător cu WhatsApp, dar putea fi accesat doar pe calculator.

În zilele noastre, găsirea jumătății este mult mai ușoară, mulțumită noilor tehnologii și mai ales datorită unor aplicații precum Tinder, OkCupid și multe altele. Tot ce trebuie să faceți este să creați un profil bun, să selectați o fotografie bună și să insistați până când găsiți o persoană care să vă placă.

Desigur, ca în cazul oricărei rețele sociale, nu știi cu cine vorbești de cealaltă parte a ecranului, așa că trebuie să fii foarte atent la informațiile pe care le furnizezi sau cele pe care le soliciți. În acest articol nu vă vom învăța cum să flirtați, dar vă vom da sfaturi despre cum să evitați să faceți greșeli comune atunci când folosiți acest tip de aplicație.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

PREA MULTE INFORMAȚII

Este în regulă să vorbești puțin despre tine, dar nu este necesar să scrii o biografie a vieții tale, epistole sau povești din copilărie, ci trebuie să fie ceva care să stârnească sau să atragă atenția.

NU PUI DELOC POZE SAU INFORMAȚII DESPRE TINE

Fără fotografie, fără informații despre tine, chiar dacă nu ești la fel de atrăgător ca zeul Adonis, vor crede ce e mai rău despre tine și te vor evita.

SCRII CITATE POETICE

Dintr-o frază banală, un vers dintr-un cântec sau ceva de genul: „Nu sunt vreun Van Dame sau vreun Brad Pitt, dar sunt sufletist”. „Femeile vor doar bani” și clasicul „Vă place să fiți tratate urât, nu meritați băieți buni.” Pentru numele lui Dumnezeu, NU!

GREȘELI DE ORTOGRAFIE

Nu trebuie să fiți expert, dar nu faceți greșeala de a scrie „care”, în loc de „pe care” sau „mi-ar place” și „vroiam”. Totuși, dacă te critică pentru un typo, dă-i block!

PUI CONDIȚII

Daca scrii fraze de genul: „fără fete urâte și grase”, „nebunele să stea deoparte”, „dacă ești urâtă și grasă, swipe left”. Te vor cataloga instantaneu drept nesimțit. Dacă nu te simți atras de cineva, este doar o chestiune de a da cu degetul spre stânga și gata.

LAUDA DE SINE

Dacă scrii în biografie despre toți banii sau bunurile pe care le ai, nu te plânge mai târziu că doar pentru asta te vor.

POZE NEREUȘITE

Acele fotografii întunecate, în care nu se vede nimic, cu filtre, cu obiecte personale sau animale de companie, nu atrag atenția. Poți pune cel puțin o poză în care arăți prezentabil, dar nu exagera și nu pune zeci de poze cu abdomenut tău de oțel.

PARI DISPERAT

Dacă o bombardezi cu întrebări sau complimente, imediat ce intrați în contact, s-ar putea să se simtă inconfortabil. Așa că relaxează-te și lasă lucrurile să curgă de la sine.

EȘTI AGRESIV

Da, știm că unele aplicatii sunt folosite pentru genul de întâlniri „fierbinți”, dar după ce intrați în vorbă, nu e tocmai indicat să-i trimiți un mesaj în care să-i ceri să vă întâlniți la un hotel, apoi să trântești și o poză cu organul tău genital. Dacă va dori ceva casual, iți va clarifica ea asta, altfel s-ar putea să se simtă jignită.

HĂRȚUITOR

Nici să o cauți pe rețelele ei de socializare nu este o idee bună, dacă sunteți amândoi de acord, puteți continua conversația pe Facebook sau pe WhatsApp, dar nu muta cerul, marea, munții și pământul pentru a o găsi peste tot. Cea mai comună greșeală pe care o fac bărbații este aceea de a cere informații personale în primele minute de conversație, cum ar fi pagina de Facebook, Instagram, whatsapp sau să întrebi insistent care este adresa ei. Dacă ai bănuiala că ar putea fi un cont fals, swipe left. Altfel, s-ar putea să se simtă hărțuită și să decidă să te blocheze.

Acum știi că nu este atât de dificil să flirtezi pe aplicatiile de dating, dar nu mai face aceleași greșeli vechi și vei putea merge mai departe cu partenerele tale.