• Abonații Twitter Blue își pot afișa acum NFT-urile ca imagini de profil, unde este menționat cine este autorul NFT-ului.
  • NFT-ul este un jeton nefungibil care este o unitate de date unică dintr-un registru contabil informatic denumit blockchain.
  • Twitter Blue va debloca funcții suplimentare pe care utilizatorii de Twitter nu le vor putea accesa.

Abonații Twitter Blue, pentru cei care nu știu, Twitter Blue este un serviciu de abonament relativ nou lansat de Twitter anul trecut. Principala diferență este că Twitter Blue va debloca funcții suplimentare pe care utilizatorii obișnuiți de Twitter nu le vor putea accesa, iar utilizarea unui NFT ca imagine de profil va fi unul dintre avantajele la care abonații le pot aștepta.

Jetoanelor nefungibile le corespund fișiere de diverse formate, în funcție de natura procesului de creație, și anume fotografii, înregistrări audio, videoclipuri.

Ceea ce este interesant este că aceasta reprezintă una dintre funcțiile la care se zvonește că lucrează Facebook și Instagram , dar se pare că Twitter le-a învins până la capăt. Cu toate acestea, întrebarea este ce oprește pe cineva să salveze o fotografie a NFT și să o încarce pe Twitter pentru a o folosi ca imagine de profil?

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM

Conform videoclipului de mai sus, utilizatorii pot face clic pe NFT pentru a verifica cine îl deține, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot lăuda că folosesc un NFT real față de un JPG salvat. Nu suntem siguri dacă Twitter intenționează să ia măsuri împotriva utilizatorilor care încarcă imagini NFT pe care nu le dețin, dar este cu siguranță o direcție interesantă spre care se îndreaptă, conform Ubergizmo.