• Sindicatul Europol a reacționat în urma rezultatelor de la Jandarmerie unde notele au fost mărite, după contestație, de la 2.50 la 10.
  • Europol a publicat pe pagina de Facebook notele, înainte și după contestații, de la examenul de admitere în Jandarmerie.

Sindicatul Europol a reacționat în urma rezultatelor de la Jandarmerie după ce au sesizat că notele după contestație au fost mărite de la 2.50 la 10.

„De la obligarea urinării în sala de examen, la note de 10 transformate din nota 2.50. Jandarmeria Română, o instituție a absurdului! După ce zilele trecute auzeam cum un candidat nu a fost lăsat să își satisfacă nevoile fiziologice la toaletă și a fost nevoit să folosească o sticlă, chiar în sala de examen, acum vedem cum candidați notați inițial cu 2.50 au ajuns să fie admiși cu nota 10.” scrie Europol pe Facebook.

Postarea a strâns mii de aprecieri și a stârnit reacțiile utilizatorilor.

Recomandări

SUA APĂRĂ COREEA DE SUD
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD
CUM SE SCHIMBĂ CONSUMUL DE NEWS?
RUSIA AMENINȚĂ SUA
COALIȚA DECIDE DATA PREZIDENȚIALELOR
CER DAUNE DE LA NASA

Pentru această situație, Europolul are o singură soluție: „Ori pleacă cei care au notat în primă instanță candidatul cu 2.50, ori cei care după contestație au acordat nota 10.”