• Aplicaţia Parler este în pericol de a dispărea definitiv
  • Amazon a informat Parler că vor reteza legăturile în următoarele 24 de ore
  • Aplicaţia Parler este construită pe infrastructura AWS şi nu poate funcţiona fără

L-au suspendat de pe Twitter şi Facebook, iar acum Donald Trump rămâne şi fără aplicaţia pe care se află suporterii săi. Parler a fost scoasă din Google Play şi App Store, iar acum e pe cale de dispariţie.

A fost un adevărat rollercoaster pentru utilizatori. După ce Donald Trump a fost suspendat de pe Twitter, Parler a ajuns pe primul loc la descărcări în Google Play şi App Store. Apoi însă Google şi Apple au decis să scoată aplicaţia din magazinul oficial. Lovitura decisivă a venit de la Amazon care şi-a retezat legăturile cu aplicaţia. În 24 de ore, Parler nu va mai funcţiona.

Parler este dependentă de Amazon. Este construită pe infrastructura AWS, are nevoie de o gazdă în cloud. Fără aceasta, nu mai poate funcţiona şi în următoarele ore va deveni istorie.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Există opinii în contradictoriu. Actorul Sacha Baron Cohen a spus că este cel mai important moment din istoria social media. „Către toţi angajaţii Twitter, lumea vă mulţumește”, a spus Borat. În schimb, Alexey Navalny a spus că este o formă inacceptabilă de cenzură care va fi exploatată.