• Un producător muzical român a fost martor la protestele din L.A.
  • Mădălin Roşioru locuieşte aproape de zona protestelor şi mărturiseşte că a auzit tot scandalul din locuinţa în care stă
  • Iubita lui Mădălin, un model columbian de culoare, este speriată de situaţia curentă

Mădălin Roşioru, este unul din cei mai buni producători muzicali din România. De doi ani de zile s-a mutat în Los Angeles şi a devenit martor la protestele din ultimele zile.

Mădălin spune că nu îi este teamă de situaţia de acolo, însă iubita lui, un model de culoare, nu este de aceeaşi părere.

„A fost o clădire care a ars şi e chiar aici aproape de noi şi toată casa înăuntru era plină de fum de la cladirea asta, era gălăgie, se auzeau împuşcături, deci ceva incredibil! Eram foarte dezamăgit în seara aia că oamenii trebuie să recurgă la violenţă, ca să răspundă unei violenţe cu violenţe, stii, ceea ce e stupid!”, afirmă Mădălin Roșioru, Producător muzical şi Songwriter.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

„Nu mă simt în siguranţă, pentru că sunt de culoare, chiar dacă sunt din altă ţară, sunt de culoare şi nu pot să merg pe stradă pentru că mi-e teamă că ceva mi se va întâmpla”, declară iubita lui Mădălin, Sasha, care este model columbian de culoare.