Cine pe cine ascultă? SRI și-a făcut podcast

E rândul tău să asculți SRI-ul. Serviciul Român de Informații a făcut de mult timp mutarea către social media, în încercarea de a părea mai cool în fața tinerilor. Până acum s-au ținut de poante, cu meme-uri despre activitatea lor zilnică. Acum și-au făcut podcast. Ei încearcă o abordare mai atractivă pentru tinerii pe care îi vânează pentru o carieră în spionaj.

SRI consideră că așa răspunde curiozităților oamenilor, dar la serialul „Top (Ne)Secret” nimeni nu are voie să comenteze. La primul episod star a fost șeful Brigăzii Antiterorism, Dorin Rădulescu.

Pe Facebook, comentariile curg..Uite câteva din ele – „În sfârșit și SRI face PR……alte servicii de informații fac asta de mulți ani și nivelul de încredere al cetățenilor în instituție e mult mai ridicat” , „Ce tânăr e tipul! Și e și isteț. Bravo !” au scris unii dintre ascultători. „Am vrut să postez că din păcate nu voi putea viziona, dar sigur știați asta.” sau… „ Nu-mi mai găsesc adidașii mei negri, știți cumva pe unde i-am lăsat? ” au scris alții.

Comentarii pe Facebook la podcastul SRI

Exit mobile version