• Televiziunea Română pune egal între angajații ei și medici
• Instituția publică a trimis o scrisoare deschisă către Guvernul României
• Dr.Valeriu Gheorghiță: Poliția și armata, implicate în transportul vaccinului
• Dr.Valeriu Gheorghiță: Vaccinarea va fi gratuită și voluntară

Televiziunea Română vrea să-și trimită angajații în lina întâi, dar nu să-i ajute pe medici, ci să fie vaccinați odată cu ei. Nu e nimic straniu aici, trăim în țara în care vom aștepta poliția și armata să ne aducă vaccinul.

TVR, scrisoare deschisă către Guvernul României

”Ca și cei care lucrează în linia întâi, angajații TVR deservesc activități esențiale în infrastructura critică a statului”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Așa se justifică televiziunea publică într-o scrisoare deschisă prin care cere Guvernului ca angajații ei să fie prioritari la vaccinare. Vorbim de instituția care toacă în jur de 80 de milioane de euro anual, de la stat, și are producții mediocre ca audiență.

”În cel mai optimist scenariu, primele doze vor ajunge în România la finalul lunii decembrie. Vaccinarea va fi gratuită și voluntară. Oamenii obișnuiți se vor putea vaccina după aproximativ 2-3 luni de la debutul campaniei.”, spune Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, într-un interviu pentru Hotnews.ro.

În distribuirea și transportul vaccinului vor fi implicate Armata și structuri din Ministerul de Interne. Medicii și persoanele vulnerabile au prioritate.