Cristiano Ronaldo, sărbătorit de Juventus la împlinirea vârstei de 36 de ani

cristiano-ronaldo Foto: Profimedia
  • „Bătrâna Doamnă” și-a sărbătorit atacantul cu un videoclip postat pe rețelele de socializare
  • Ronaldo a venit la Juventus de la Real Madrid în 2018 și a marcat pentru Juventus 87 de goluri, în 112 jocuri

Starul lui Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a împlinit vineri 36 de ani, iar Bătrâna Doamnă și-a sărbătorit atacantul cu un videoclip postat pe rețelele de socializare, în care portughezul este felicitat și elogiat.

Bianconerii au sărbătorit ziua de naștere a atacantului cu un videoclip postat pe rețelele de socializare și cu un mesaj pe site-ul lor.

„Cadourile de naștere timpurii sunt cele mai frumoase”, se arată în mesaj, cu referire la ultimul gol marcat de portughez.

„Cristiano Ronaldo își sărbătorește astăzi cea de-a 36-a aniversare, dar ne îndoim că va primi un cadou mai frumos decât golul pe care l-a marcat marți pe San Siro, cel cu care a asigurat victoria lui Juve împotriva lui Inter”, au scris reprezentanții clubului, apreciind că odată cu trecerea anilor dorința arzătoare a lui Ronaldo de a continua să muncească, să se îmbunătățească și să câștige rămâne la fel de puternică.

„Cele patru trofee câștigate de Cristiano, în puțin peste două sezoane, alături de Juventus, sunt o dovadă suplimentară a consecvenței sale”, se mai spune în comunicat, amintindu-se și faptul că sezonul acesta a marcat deja 15 goluri în 16 meciuri, în Serie A , o performanță care îl poziționează în fruntea clasamentului golgheterilor.

În toate competițiile, Ronaldo a marcat 22 de goluri, în 23 de jocuri. De altfel, toată familia bianconerilor a fost alături de el, felicitându-l. Mulți dintre foștii și actualii coechipieri ai săi, inclusiv Paulo Dybala și Alvaro Morata, au postat mesaje cu urări pentru fosta vedetă a lui Real Madrid.

Ronaldo a venit la Juventus de la Real Madrid în 2018 și a marcat pentru Bătrâna Doamnă 87 de goluri, în 112 jocuri.