Cum a descoperit un bărbat că fiul lui este de fapt unchiul său. Povestea a devenit virală. VIDEO

Cum a descoperit un bărbat că fiul lui este de fapt unchiul său. Povestea a devenit virală. VIDEO Un bărbat a descoperit că fiul lui este de fapt unchiul său. Sursă foto: Captură video/TikTok
  • Un bărbat a descoperit că fiul lui este de fapt unchiul său
  • Întreaga poveste a fost dezvăluită de bărbat pe TikTok
  • Postarea a devenit virală

Familiile pot fi complicate, iar povestea unui bărbat confirmă cu desăvârșire acest lucru. Acesta a descoperit că fiul lui este de fapt unchiul său. Totul, după ce iubita bărbatului a avut o aventură cu bunicul acestuia, scrie indy1000.com.

Explicația este faptul că el și iubita lui au locuit cu bunicul, perioadă în care a avut loc aventura.

Bărbatul a dezvăluit întreaga poveste pe TikTok.

Am aflat că fiul meu este de fapt unchiul meu. Bunicul meu a avut o aventură cu iubita mea tot timpul cât am stat cu el“, a povestit bărbatul, cu lacrimi în ochi, în timp ce se afla într-o mașină și purta o mască neagră.

Postarea a strâns peste 11,5 milioane de vizionări, 55,5 mii distribuiri și 1,3 milioane de aprecieri, zeci de mii de utilizatori comentând situația atipică din familia bărbatului.

@stacks1400

Can’t believe I expected more from a man that had a whole other family around the corner from my granny house. #fyp #redpill #ZitHappens ♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman – Gustavo Rocque

Cum a descoperit bărbatul că fiul lui este de fapt unchiul său

Într-un videoclip ulterior, bărbatul a explicat cum a descoperit totul.

Telefonul iubitei primea notificări în timp ce ea era la duș, iar bărbatul a intrat să citească mesajele și a descoperit „un întreg istoric de mesaje, imagini și lucruri explicite“.

Într-un alt videoclip, bărbatul a povestit cum își dorește să facă parte din viața fiului / unchiului său, în ciuda faptului că a aflat adevărul.