• Donald Trump a primit mai multe reacții pe Social Media pentru noul look, decât pentru discursul referitor la vaccinul anti-coronavirus
  • Părul lui Trump este emblematic și a devenit o semnătură a acestuia încă de când devenise faimos ca dezvoltator imobiliar

Președintele Trump a primit vineri mai multe reacții pe rețelele sociale pentru culoarea părului – o nuanță undeva între gri și alb – decât pentru ultimele sale știri despre vaccinul anti-coronavirus, scrie New York Post.

Semnătura președintelui, frizura blondă, pare să se fi estompat într-o nuanță naturală de gri și alb, detaliu observat în prima sa apariție publică de când a pierdut în fața candidatului Joe Biden la alegerile prezidențiale. Trump a vorbit despre vaccinul împotriva coronavirusului, dar utilizatorii rețelelor sociale au fost mai atenți la noul look.

„Mi se pare doar mie sau părul lui Trump a trecut săptămâna aceasta de la blond la gri?” a scris cineva pe Twitter.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Vrea cineva să vorbească despre cum părul lui Trump este deodată alb ca o foaie de hârtie???”, a adăugat altcineva.

„Părul lui Trump a devenit literalmente gri într-o săptămână”, a scris altcineva pe Twitter.

Părul lui Donald Trump a fost o emblemă pentru el încă de când a devenit faimos ca dezvoltator imobiliar în New York în urmă cu zeci de ani. New York Times a scris recent că Trump a luat 70.000 de dolari în deduceri fiscale pentru îngrijirea părului în timp ce era gazda show-ului „The Apprentice” de pe NBC la începutul anilor 2000.