• Câinele lui Dorian Popa câștigă 200.000€ pe an
  • O postare pe pagina de Instagram a lui Dorian Popa costă 2.500€
  • Dorian Popa vrea să inaugureze Hâtz Residence
  • Vizualizările de pe YouTube i-au adus cel mai mult 15.000$ în 30 de zile

„A înotat Cheluțu“ și i-a umplut contul lui Dorian Popa. E dovada că și în România îți poți plăti taxele cu bani câștigați din YouTube și Instagram.

Dorian Popa, influencer: „Cheluțu se apropie de suma de 200 de mii de euro încasări, dar care sunt întinse pe un an de zile pentru că are mai multe contracte. Pentru a putea raspunde 100% natural atunci când vine vorba de veniturile tale, trebuie să fii 100% în regulă cu legea.”

Cel mai mult, Dorian Popa a încasat din vizualizările de pe YouTube 15 mii de dolari în 30 de zile. Și chiar dacă pare, influencereala nu e deloc un job ușor. Lucrezi 9 ore pe zi, inclusiv de sărbători.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Dorian Popa: „O postare InstaStory este 1.500 de euro, iar o postare feed, doar poză, mare atenție, este 2.500 de euro. Prețurile sunt fără TVA. Eu postez și pe 31 decembrie, postez și pe 1 ianuarie, postez și pe 25 decembrie.”

Dorian are planuri mari, care depășesc Instagramul. Își va încerca norocul și în imobiliare.

Dorian Popa: „Dacă pui energia înaintea banului, banul va veni buluc. Dacă pui banul înaintea energiei, s-ar putea să nu fie bine. Îmi doresc să intru în forță și în imobiliare pentru că îmi place foarte mult chestia asta și vreau să fac un cartier care să se numească Hâtz Residence.”