• Două femei au fost la un pas să fie înghițite de o balenă
  • Cele două femei se plimbau cu caiacele în apropierea țărmului
  • Balena s-a apropiat și a răsturnat una dintre ambarcațiuni

Experiență de neuitat pentru două femei din California. În timp ce se plimbau cu caiacele s-au întâlnit cu o balenă care a fost la un pas să înghită una dintre ambarcațiuni. Balena a răsturnat caiacul, dar nicio femeie nu a fost înghițită, notează The Guardian.

Liz Cottriel și Julie McSorley au declarat că au mers să urmărească balenele, de la o distanță mică față de țărm, lângă plaja Avila. Totul a decurs perfect, până când sub ele a apărut un bazin mare de pești.

„Am văzut bazinul mare de pești, acea momeală gigantică ieșind din apă. Am văzut balena venind… M-am gândit că suntem prea aproape”, a declarat McSorley pentru un post local de știri. „Dintr-o dată, m-a ridicat și am fost în apă”, a mai spus femeia

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.
NE IA A.I.-UL JOBUL?

Liz Cottriel a declarat că și-a văzut întreaga viață trecând prin fața ochilor: „Mă gândeam în sinea mea: Voi împinge. O să împing o balenă din drum! A fost cel mai ciudat gând. Mă gândeam „Sunt moartă. Sunt moartă”. Am crezut că va ateriza pe mine”.

Femeile au ieșit la suprafață și, la scurt timp după aceea, au primit ajutor din partea oamenilor care se aflau pe plajă.

„Au crezut că balena are caiacul în gură”, a remarcat McSorley.

Ea a înregistrat incidentul pe telefonul său mobil într-un videoclip pe care l-a postat pe internet și care a a devenit viral la foarte scurt timp de la publicare.