• La începutul acestei săptămâni, Musk a declarat că discuțiile privind achiziția Twitter de către el sunt în prezent suspendate.
  • El a confirmat apoi că este „în continuare împlicat„ în tranzacție.
  • Potrivit lui Musk, Twitter l-a acuzat ulterior că a încălcat un acord de confidențialitate.

Elon Musk, directorul general (CEO) Tesla, a criticat algoritmul Twitter Inc. motivând că selectează tweet-urile vizibile în fluxurile utilizatorilor și a sugerat că utilizarea sursei deschise este „calea de urmat pentru a rezolva atât problema încrederii, cât și cea a eficienței” , informează BAHA.

Nu sugerez răutate în algoritm, ci mai degrabă faptul că acesta încearcă să ghicească ce ai vrea să citești și, făcând acest lucru, îți manipulează/amplifică fără să vrei punctele de vedere fără ca tu să realizezi că se întâmplă acest lucru„, a scris el pe Twitter. Anterior, Musk și-a sfătuit adepții să folosească filtre pe fluxurile lor pentru a evita „să fie manipulați de algoritm în moduri de care nu vă dați seama”.

La începutul acestei săptămâni, Musk a declarat că discuțiile privind achiziția Twitter de către el sunt în prezent suspendate pe fondul anchetei privind prezența spam-ului și a conturilor false pe platforma de socializare.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

El a confirmat apoi că este „în continuare împlicat„ în tranzacție. Potrivit lui Musk, Twitter l-a acuzat ulterior că a încălcat un acord de confidențialitate.