• Acum, la câteva zile după ce contul fostului președinte a fost restabilit, mai mulți utilizatori au observat că îl urmăresc acum, deși nu o fac ei înșiși și nici nu doresc să o facă.
  • Christopher Bouzy, fondator și CEO al companiei de analiză a rețelelor sociale Bot Sentinel, a împărtășit o captură de ecran care indică faptul că contul său l-a urmărit pe Trump fără consimțământul său.
  • Unii au afirmat, de asemenea, că se confruntă cu opusul, conturile lor renunțând să-l mai urmărească pe Trump după ce au ales să înceapă să-l urmărească.

Mai mulți utilizatori de Twitter au anunțat că îl urmăresc pe fostul președinte Donald Trump fără știrea și împotriva voinței lor.

Contul personal de Twitter al lui Trump a fost restabilit oficial sâmbătă, după ce noul lider al companiei, Elon Musk, a făcut un sondaj despre această posibilitate. Anterior, Trump a fost suspendat definitiv de pe platformă sub conducerea anterioară a Twitter, în urma atacului de la 6 ianuarie de la Capitoliul SUA, de teamă că acesta și-ar putea folosi contul pentru a alimenta noi violențe.

Acum, la câteva zile după ce contul fostului președinte a fost restabilit, mai mulți utilizatori au observat că îl urmăresc acum, deși nu o fac ei înșiși și nici nu doresc să o facă. Un exemplu proeminent a fost Stephanie Winston Wolkoff, fostă prietenă și consilier principal al fostei prime doamne Melania Trump și autoare a cărții de memorii Melania & Me, care l-a acuzat pe Musk că a forțat-o să urmărească contul lui Trump.

Recomandări

P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
CARE-I SOARTA PENTRU TESLA?
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ

„Eu NU îl urmăresc și NU aș vrea să îl urmăresc pe Donald J. Trump, dar cineva care l-a etichetat pe Elon Musk l-a adăugat automat în grupul meu de urmărire”, a scris Wolkoff pe Twitter duminică dimineață. „Vezi dacă acum îl urmărești și tu”.

Christopher Bouzy, fondator și CEO al companiei de analiză a rețelelor sociale Bot Sentinel, a împărtășit, de asemenea, o captură de ecran care indică faptul că contul său l-a urmărit pe Trump fără consimțământul său.

Adam Parkhomenko, strateg al Partidului Democrat, a indicat că același lucru s-a întâmplat și cu contul său. O căutare a termenilor relevanți pe Twitter arată că mai mulți utilizatori au menționat aceeași problemă.

Unii au afirmat, de asemenea, că se confruntă cu opusul, conturile lor renunțând să-l mai urmărească pe Trump după ce au ales să înceapă să-l urmărească. În timp ce Twitter nu a emis nicio declarație, prevalența plângerilor duale legate de contul restabilit al lui Trump ar putea indica faptul că există probleme tehnice generale în jurul acestuia.