• Decizia lui Musk de a cere îndrumări utilizatorilor Twitter cu privire la cine ar trebui să fie pe platformă face parte dintr-o restructurare uriașă a companiei.
  • Contul de Twitter al fostului președinte a fost suspendat după atacul de anul trecut de la Capitoliul SUA.
  • Trump avea aproximativ 88,8 milioane de urmăritori atunci când Twitter a suspendat definitiv contul său.

Elon Musk a lansat vineri un sondaj pe compania de socializare în care întreabă dacă fostului președinte american Donald Trump ar trebui să i se permită revenirea pe platformă. Reintroduceți-l pe fostul președinte Trump”, a scris Musk într-o postare care a adunat peste 4,4 milioane de impresii la momentul publicării.

Peste 55% dintre utilizatori au votat da”, în timp ce 44% au spus nu”. Cu câteva ore mai devreme, miliardarul american a lăsat să se înțeleagă că se gândește dacă să restabilească contul de Twitter al lui Trump.

Decizia Trump nu a fost încă luată”, a scris Musk pe Twitter, în timp ce anunța trei restabiliri de profil înalt ale unor conturi care au fost interzise de gigantul social media. Kathie Griffin, Jorden Peterson & Babylon Bee au fost restabilite”, a spus Musk.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Trump avea aproximativ 88,8 milioane de urmăritori atunci când Twitter a suspendat definitiv contul fostului președinte american în ianuarie 2021, invocând rolul său în revolta din 6 ianuarie de la Capitoliul SUA și potențialul de noi violențe.

Musk prognozase o revenire a lui Trump în luna mai, când a calificat expulzarea drept greșită din punct de vedere moral și de-a dreptul stupidă”.

Vor fi interviuri scurte, tehnice, care îmi vor permite să înțeleg mai bine stiva tehnologică a Twitter”, a scris Musk într-unul dintre e-mailuri și le-a cerut inginerilor să se prezinte vineri la ora 14.00.