Elon Musk începe un sondaj pe Twitter privind restabilirea contului lui Trump

Twitter feed of the President of the USA Donald Trump is seen displayed on a phone screen with American flag in the background in this illustration photo taken on August 2, 2020. President of the USA Donald Trump said that Chinese app TikTok will be banned in the United States. (Photo Illustration by Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images)

Elon Musk a lansat vineri un sondaj pe compania de socializare în care întreabă dacă fostului președinte american Donald Trump ar trebui să i se permită revenirea pe platformă. Reintroduceți-l pe fostul președinte Trump”, a scris Musk într-o postare care a adunat peste 4,4 milioane de impresii la momentul publicării.

Peste 55% dintre utilizatori au votat da”, în timp ce 44% au spus nu”. Cu câteva ore mai devreme, miliardarul american a lăsat să se înțeleagă că se gândește dacă să restabilească contul de Twitter al lui Trump.

Decizia Trump nu a fost încă luată”, a scris Musk pe Twitter, în timp ce anunța trei restabiliri de profil înalt ale unor conturi care au fost interzise de gigantul social media. Kathie Griffin, Jorden Peterson & Babylon Bee au fost restabilite”, a spus Musk.

Trump avea aproximativ 88,8 milioane de urmăritori atunci când Twitter a suspendat definitiv contul fostului președinte american în ianuarie 2021, invocând rolul său în revolta din 6 ianuarie de la Capitoliul SUA și potențialul de noi violențe.

Musk prognozase o revenire a lui Trump în luna mai, când a calificat expulzarea drept greșită din punct de vedere moral și de-a dreptul stupidă”.

Vor fi interviuri scurte, tehnice, care îmi vor permite să înțeleg mai bine stiva tehnologică a Twitter”, a scris Musk într-unul dintre e-mailuri și le-a cerut inginerilor să se prezinte vineri la ora 14.00.

Exit mobile version