• Printre persoanele care i-au cerut să nu mai posteze pe Twitter se numără Antonio Gracias, un fost director în consiliul de administrație al Tesla.
  • Presupun că am continuat să scriu pe Twitter, da”, a răspuns Musk când a fost întrebat dacă și-a ignorat consilierii și investitorii.
  • Musk a primit o mulțime de întrebări despre obiceiurile sale pe Twitter, mai ales despre toți oamenii din viața sa care l-au rugat să renunțe.

Elon Musk nu se va opri niciodată din postat, indiferent cine îi va spune să se oprească. Aceasta a fost una dintre concluziile scurtei sale mărturii din timpul procesului său pentru fraudă cu valori mobiliare, care a avut loc vineri într-un tribunal din San Francisco. Avocații reclamanților l-au asaltat pe Musk cu întrebări despre tweet-urile sale, în timp ce lucrează până la infamul său tweet „finanțare asigurată” din 2018, aflat în centrul acestui caz. Musk este dat în judecată de o clasă de investitori Tesla care susțin că încercările sale împiedicate de a privatiza Tesla în acel an i-au costat milioane de dolari.

Musk nu a fost întrebat încă despre acel tweet, însă. El a luat cuvântul pentru puțin peste 30 de minute înainte ca procesul să se întrerupă până lunea viitoare. Avocații reclamantului au pus o mulțime de întrebări despre obiceiurile sale pe Twitter, mai ales despre toate persoanele din viața sa care l-au implorat să renunțe la site.

Printre persoanele care i-au cerut să nu mai posteze pe Twitter se numără Antonio Gracias, un fost director în consiliul de administrație al Tesla, investitorii Ron Baron și Sam Teller, fostul șef de facto al personalului lui Musk și alți apropiați. Musk a primit o mulțime de întrebări despre obiceiurile sale pe Twitter, mai ales despre toți oamenii din viața sa care l-au rugat să renunțe

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Presupun că am continuat să scriu pe Twitter, da”, a răspuns Musk când a fost întrebat dacă și-a ignorat consilierii și investitorii.

Reclamanții încearcă să îl prezinte pe Musk ca pe un utilizator nesăbuit care nu ține cont de sfaturile bune privind impactul semnificativ pe care declarațiile sale publice îl pot avea asupra prețului acțiunilor companiei sale și asupra acționarilor. La începutul mărturiei sale, Musk a fost rugat să descrie relația dintre tweet-urile sale și investitorii de retail ai Tesla.

Îmi pasă foarte mult de investitorii de retail”, a spus Musk. Acolo sunt investitorii noștri cei mai loiali și mai statornici”. Îmi pasă foarte mult de investitorii de retail”, a declarat Musk.

Musk a fost, de asemenea, rugat să se expună asupra unuia dintre subiectele sale preferate: vânzătorii în lipsă. Tesla este una dintre cele mai reduse acțiuni de pe piață, iar Musk nu a făcut un secret din disprețul său față de investitorii care pariază împotriva succesului companiei sale. Cred că vânzarea în lipsă ar trebui să devină ilegală”, a spus el. Este un mijloc, în opinia mea, pentru ca oamenii răi de pe Wall Street să fure bani de la micii investitori. Nu este un lucru bun”.

Cea mai mare parte a mărturiei din această zi a fost dedicată lui Guhan Subramanian, profesor la Harvard Business School și martor expert pentru reclamanți, care a descris cât de neobișnuit și fără precedent a fost pentru Musk să încerce să se descurce cu tweet-ul în cadrul preluării administrate a Tesla.

Ceea ce este cu adevărat diferit în acest caz este comunicarea de informații materiale nepublice despre o achiziție administrată prin Twitter”, a declarat Subramanian. Acest lucru nu s-a mai făcut până acum”.

Un posibil semn al epuizării mult mediatizatei epuizări a lui Musk: la sfârșitul mărturiei sale, acesta a spus că există două companii principale pe care le conduc și în care sunt, în esență, tehnologul șef și persoana responsabilă de produs” – SpaceX și Tesla. Nu a fost menționată conducerea unei a treia companii, Twitter.