• Pe 29 decembrie, Musk a afirmat că angajații Twitter au un Fan Club Fauci” intern.
  • În ceea ce se numește acum Dosarele Twitter”, jurnaliștii intervievați de Musk abordează diverse controverse.
  • Omul de știință evoluționist comportamental Gad Saad a părut să glumească pe seama modului dogmatic în care au fost tratați experții științifici pe fondul pandemiei COVID-19.

Elon Musk a sugerat că reportajul din această săptămână de la Twitter Files se va concentra pe fostul director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase, Anthony Fauci, în ceea ce ar putea fi cunoscut sub numele de Fauci Files.

Musk a apelat la Twitter pentru a le transmite utilizatorilor: Sper că aveți o zi minunată 1 2023! Un lucru este sigur, nu va fi plictisitor”.

Un utilizator de Twitter a răspuns la tweet-ul lui Musk, spunând că Așteaptă… … #FauciFiles”. Mai târziu în această săptămână”, a răspuns Musk.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

În ceea ce se numește acum Dosarele Twitter”, jurnaliștii intervievați de Musk abordează diverse controverse, inclusiv discuții interne la Twitter privind cenzurarea poveștii despre laptopul lui Hunter Biden în timpul alegerilor prezidențiale din 2022 și decizia companiei de socializare de a-i interzice fostului președinte Trump să posteze pe Twitter după rolul său în invazia de la Capitoliu din 6 ianuarie 2021.

Cel mai recent comunicat de presă din dosarul Twitter s-a concentrat pe modul în care atât administrația Trump, cât și cea a lui Biden s-au sprijinit pe Twitter pentru a modera conținutul în timpul pandemiei COVID-19. Tweet-urile recente ale lui Musk par, de asemenea, să fie din ce în ce mai numeroase deoarece îl atacă pe Fauci.

Pe 29 decembrie, Musk a afirmat că angajații Twitter au un Fan Club Fauci” intern, înainte de a posta pe Twitter că noua politică a Twitter este să urmeze știința, ceea ce include în mod necesar o chestionare rațională a științei”.

Omul de știință evoluționist comportamental Gad Saad a părut să glumească pe seama modului dogmatic în care au fost tratați experții științifici pe fondul pandemiei COVID-19.

Știința este tot ceea ce spune Eminența Sa Lordul Fauci că este”, a spus Saad. Excelența Sa este știința”. Musk a răspuns observând: Oricine spune că a-i pune la îndoială înseamnă a pune la îndoială știința însăși nu poate fi considerat om de știință.”