Fanii lui Trump au încurcat borcanele. Parlor, o aplicație de chat veche de 10 ani a fost confundată cu Parler

Google a suspendat Parler, platforma folosită de suporterii lui Trump, din Play Store. Decizia Apple Sursa: Profimedia
  • Parlor este o aplicație de chat veche de 10 ani, confundată cu Parler
  • Din cauza confuziei, a ajuns pe locul 2 în topul aplicațiilor din App Store
  • Pe prima poziție se află Signal, aplicația recomandată de Elon Musk în loc WhatsApp

Parler, aplicația folosită cu precădere de suporterii lui Trump, a fost scoasă din AppStore și Google Play. Și cum ghinionul unora e norocul altora, o platformă de chat răsare de nicăieri. Datorită unei confuzii.

În căutarea aplicației Parler, internauții au ajuns să descarce aplicația Parlor, cu O. Acest lucru a dus la clasarea ei pe locul 2 în cele topul celor mai descărcate aplicații gratuite de pe App Store, dar și din magazinul Google.

Parlor este o aplicație de chat care se află pe piață de 10 ani. Are multe recenzii negative și reclame pe tot ecranul. Însă tocmai ce a câștigat un număr de 40.000 de utilizatori noi.

Pe primul loc este Signal. Aceasta a fost menționată de Elon Musk ca alternativă la WhatsApp. E hit printre utilizatorii care apreciază discreția.

„Vedeți un cronometru aici. Și uite așa, mesajul a dispărut. Asta e foarte util. Să trimiți mesaje care dispar. Este ceva ce Snapchat face de mulți ani și acum face parte și din aplicația Signal”, spune Howfinty, tech youtuber.