Florin Călinescu: „Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la satira politică. Mă bate gândul să fac asta”

Florin Călinescu în cadrul unei conferințe de presă. Sursa Foto: Mediafax / Emanuel Titus Ilieș
  • Florin Călinescu nu mai face parte din echipa ProTV.
  • Florin Călinescu a spus la Aleph News că ar dori să facă un talk show politic de satiră pentru că acesta este formatul de emisiune care l-a consacrat cu adevărat.
  • Florin Călinescu: „Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică”.

„Chiar de două ori am plecat de la ProTV. Dacă am plecat atunci când era bunul meu prieten Adrian Sârbu, vă dați seama că acum nu mai există niciun considerent de natura celor de atunci: prietenie de o viață, muncă făcută împreună. Tot ce am făcut atunci și acum am făcut-o pentru public”, a mai spus Florin Călinescu.

„Chiar și mie mi se pare că atunci politica era într-o perioadă romantică, azi ar trebui tratată cu prioritate într-un talk show politic de satiră și mă bate gândul să fac acest lucru”, a spus Florin Călinescu, confirmând că își îndreaptă privirea către un alt proiect.

„Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică”, a mai spus Florin Călinescu.