• Fostul președinte Donald J. Trump a declarat că platforma de socializare se află acum pe mâini sănătoase, cu Elon Musk la cârmă.
  • Nu este clar dacă Trump ar fi de acord să revină pe Twitter, având în vedere participația sa financiară în Truth Social.
  • Trump a afirmat că platforma postează cifre mai mari” decât companiile de social media rivale.

Unul dintre foștii utilizatori Twitter care a părut destul de mulțumit de preluarea oficială a companiei de către Elon Musk a fost fostul președinte Donald J. Trump, care s-a declarat foarte fericit că Twitter este acum pe mâini sănătoase”.

Într-o postare pe serviciul său rival de socializare, Truth Social, Trump a insistat că este bucuros că Twitter nu va mai fi condus de nebuni și maniaci din stânga radicală care ne urăsc cu adevărat țara”. Și a profitat de ocazie pentru a face reclamă la Truth Social. Fără să citeze nicio statistică, Trump a afirmat că platforma postează cifre mai mari” decât companiile de social media rivale.

Posibilitatea revenirii domnului Trump pe Twitter – a fost interzis după atacul din 6 ianuarie de la Capitoliu – a fost subiectul multor speculații de când domnul Musk și-a anunțat intenția de a cumpăra compania și de a adopta o abordare mai puțin dură cu utilizatorii care postează conținuturi reprobabile și provocatoare. El a declarat că vrea să facă din platformă mai mult un loc în care o gamă largă de idei pot fi dezbătute deschis. Și a spus că decizia de a-l interzice permanent pe Trump a fost greșită.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE

Nu este clar dacă Trump ar fi de acord să revină pe Twitter, având în vedere participația sa financiară în Truth Social. Twitter este un rival, cu siguranță, dar, de asemenea, unul care are o rază de acțiune mult mai mare decât noua sa platformă începătoare.

Potrivit firmei de cercetare Similarweb, traficul lunar al Truth Social a oscilat recent în jurul a 10 milioane de utilizatori. Contul domnului Trump are aproximativ 4,4 milioane de urmăritori. Acest lucru este departe de cei aproape 90 de milioane de urmăritori pe care îi avea pe Twitter