• Merelize van der Merwe, un vânător de trofee a postat pe rețelele de socializare o poză cu inima unei girafe pe care tocmai o împușcase
  • „V-ați întrebat vreodată cât de mare este inima unei girafe?”, și-a întrebat femeia urmăritorii
  • Femeia susține că „a dat de muncă la 11 persoane în acea zi” și că animalul a generat „o mulțime de carne pentru localnici

Dragostea nu ține de cont de culoare, religie sau orientare politică, dar unii au dus ziua de Valentine’s Day la un alt nivel. O femeie are o idee atipică despre cadoul „perfect” în luna iubirii.

Merelize van der Merwe, un vânător de trofee, se confruntă acum cu reacții furioase după ce a postat pe rețelele de socializare o poză cu inima unei girafe pe care tocmai o împușcase. Ea a descris organul ca fiind cadoul „perfect” de Valentine’s Day, relatează NY Post.

Femeia în vârstă de 32 de ani a avut parte de acest cadou după ce „minunatul” ei soț (așa cum l-a descris chiar ea) a cheltuit peste 2.000 de dolari pentru ca visul ei să devină realitate.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„V-ați întrebat vreodată cât de mare este inima unei girafe?”, a scris pe Facebook Merelize van der Merwe, care intenționează să folosească pielea girafei pe post de covor.

Merelize van der Merwe a ucis până acum aproximativ 500 de animale, inclusiv lei, leoparzi și elefanți. Ea a declarat că a postat fotografia pentru a enerva activiștii ce susțin drepturile animalelor.

„Nu am pic de respect pentru ei – îi numesc mafia. Minunatul meu soț Gerhardt știa că acesta este visul meu. Am fost ca un copil timp de două săptămâni, numărând zilele. Am fost foarte emoționată”, a spus ea.

Mai mult de atât, femeia susține că „a dat de muncă la 11 persoane în acea zi” și că animalul a generat „o mulțime de carne pentru localnici”.

„Dacă vânătoarea este interzisă, animalele vor deveni inutile și vor dispărea. Vânătoarea a contribuit la readucerea multor specii din pragul dispariției. Singurii oameni care protejează aceste animale sunt vânători de trofee”, a mai adăugat ea.

Ea a fost asaltată pe Facebook cu mesaje, iar unii hackeri au încercat să îi spargă conturile personale, dar asta nu a descurajat-o. S-au pornit inclusiv câteva petiții împotriva ei, dar Merelize van der Merwe își susține în continuare poziția.