• O tânără din Rusia călătorește cu un urs din Himalaya.
  • Tânăra și ursoaica, numită Toptyzhka, merg adesea împreună cu mașina.
  • În 2020, rusoaica a salvat urs dintr-un parc de animale sălbatice.

O tânără din Rusia a fost surpinsă în timp ce călătorește în mașină cu un urs care stă alături de ea, pe locul pasagerului din dreapta.

Veronika Dichka de 24 de ani, din Novosibirsk, spune că ea și ursoaica călătoresc deseori împreună. Tânăra nu a folosit niciodată o cușcă pentru animalul pe care l-a numit Toptyzhka.

„În timp ce călătorește cu mașina, Toptyzhka este destul calmă și neori îi place să se joace cu centura de siguranță”, a spus ea, scrie Onedio.ru

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Este un urs curios și principalul lucru care l-a interesat a fost volanul. De asemenea, îi place să se distreze aprinzând și oprind luminile cu nasul. Are întotdeauna o atitudine pozitivă față de călătoriile cu mașina datorită naturii sale curioase”, mai spune Veronika.

Ursoaica aparține unei femei din Rusia, Maya Kirsanova, pe care Veronika a cunoscut-o și s-a oferit să o ajute cu îngrijirea animalului.

În 2020, rusoaica a salvat dintr-un parc de animale sălbatice un urs, pe care l-a numit Archie. Cei doi au devenit prieteni și merg chiar și la pescuit împreună.