2020 a fost un an dificil, e clar, dar de Crăciun ai șansa să aduci lumina în sufletul celor dragi. Așadar, dacă ai fost prins cu munca, iată câteva sugestii de cadouri last-minute pentru cei dragi.

Pentru el poți pune sub brad un cadou set cadou cu ce-i place. Dacă nu ești sigură, poți să incluzi în cadoul de Crăciun o sticlă de vin, un portofel, dulciuri, o agendă sau o curea.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ❣️ cadouri pentru cei dragi ❣️ (@the.giftery.ro)

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Cea mai simplă combinație a iernii are în ea mai multă atitudine decât ai putea considera la prima vedere. Așadar, cadoul de Crăciun pentru ea poate fi un hanorac sau un pulover alb oversized, perfect pentru zilele friguroase.

Cadouri de Crăciun pentru părinți

O cana din porțelan fin, alături de o eșarfă superbă poate fi cadoul ideal de Crăciun pentru mamă. În cutie poți să adaugă și mici ornamente sau crenguțe de brad.

De asemenea, poți oferi de Crăciun o pereche de mănuși călduroase de iarnă, un fular sau o bijuterie.

Activităţile distractive nu sunt apreciate doar de copii, ci şi de adulţii de pretutindeni. Încurajaţi-vă membrii familiei să vi se alăture în jurul tablei de joc, pentru a crea noi amintiri împreună. 

Idei cadouri de Crăciun pentru copii

În lipsă de idei, jucăriile au ajuns cel mai la îndemână cadou pentru copil, lucru pe care oamenii de știință îl descurajează. Aceștia sunt de părere că o cameră plină de astfel de obiecte nu înseamnă automat un micuț fericit, ba chiar spun că acest obicei al părinților poate duce la scăderea puterii de concentrare.

Totodată, te poți orienta către îmbrăcăminte de iarnă, fiindcă cele de anul trecut cu siguranță nu i se mai potrivesc din punct de vedere al mărimii.