• Instagram spune că, deși Quiet Mode este disponibil pentru toți utilizatorii, a fost conceput special pentru adolescenți.
  • Vă puteți personaliza cu ușurință orele pentru modul Liniște pentru a se potrivi cu programul pe care îl aveți.
  • Quiet Mode este disponibil acum în Statele Unite, Regatul Unit, Irlanda, Canada, Australia și Noua Zeelandă.

Într-o postare pe blog, Instagram a anunțat că lansează Quiet Mode, care le va permite utilizatorilor să oprească temporar notificările din aplicație. Funcția, care se implementează acum, va dezactiva notificările primite din aplicație și mesajele directe. Dacă cineva încearcă să vă trimită un DM și aveți Quiet Mode activat, va primi un răspuns automat de la Instagram, care îi va spune că nu ați fost notificat cu privire la mesaj, deoarece l-ați activat.

Instagram spune că, deși Quiet Mode este disponibil pentru toți utilizatorii, a fost conceput special pentru adolescenți care au nevoie să reducă la tăcere notificările pentru lucruri precum studiul, școala și altele. Utilizatorii pot, de asemenea, să programeze momentele în care Quiet Mode este activat automat.

Adolescenții nau spus că uneori vor să își ia timp pentru ei înșiși și ar putea căuta mai multe modalități de a se concentra noaptea, în timp ce studiază și în timpul școlii. Vă puteți personaliza cu ușurință orele pentru modul Liniște pentru a se potrivi cu programul pe care îl aveți și, odată ce funcția este dezactivată, vă vom afișa un rezumat rapid al notificărilor, astfel încât să puteți recupera ceea ce ați pierdut.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Quiet Mode este disponibil acum în Statele Unite, Regatul Unit, Irlanda, Canada, Australia și Noua Zeelandă. Compania intenționează să îl aducă în mai multe țări „în curând”, dar nu a specificat când sau ce țări ar putea fi adăugate primele. De asemenea, aplicația a adăugat mai multe modalități de gestionare a recomandărilor și mai multe instrumente de supraveghere parentală.

Modul Liniște seamănă foarte mult cu funcțiile de timp petrecut în fața ecranului pe care Apple și Google le integrează de ani de zile în iOS și Android. Deși mulți utilizatori nu vor avea nevoie să folosească versiunea proprie a Instagram de gestionare a notificărilor, este bine să vedem că firma oferă această opțiune pentru cei care fie nu folosesc, fie nu au acces la ofertele Apple și Google.