• Într-o şedinţă generală, Mark Zuckerberg le-a spus angajaţilor Facebook că nu au nevoie de vaccinul anti-Covid pentru a reveni la birou
  • Totodată, Zuckerberg le-a transmis că abia aşteaptă să se vaccineze
  • Angajaţii Facebook vor reveni la birou în luna iulie, cel mai devreme

CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg le-a transmis angajaţilor, într-o şedinţă virtuală, că nu le va cere să se vaccineze anti-Covid pentru a putea reveni la birou, relatează Business Insider.

„Birourile noastre din SUA rămân închise şi nu ne aşteptăm să le deschidem înainte ca vaccinurile anti-Covid să fie disponibile la scară largă. Zuckerberg a spus că are încredere în vaccin şi abia aşteaptă să se vaccineze”, a declarat un reprezentant al platformei.

Zuckerberg este de acord cu vaccinurile anti-Covid într-un interviu cu Dr. Anthony Fauci, în timpul unui live stream pe Facebook. De asemenea, el a spus că Facebook a luat legătura cu viitoarea administraţie Biden pentru a da o mână de ajutor în stoparea pandemiei.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Marea Britanie a început să vaccineze populaţia împotriva Covid-19, iar o comisie de experţi din Statele Unite au autorizat vaccinul de la Pfizer şi BioNTech.