• S-a mai lansat un grup pe Facebook care se numeste „CU BOTNIȚĂ”
  • În general postările sunt ironii, bășcălii, la adresa celor din grupul „Fără Botniță”
  • „Sunt nespus de mândru să aflu că există tineri care nu sunt manipulați de știri și au mintea deschisă”, scrie un tată pe grupul „Fără Botniță”.

Grupurile de facebook care încurajează nepurtarea măștii în locuri publice și aglomerate, precum magazinele și mijloacele de transport în comun continuă să existe.

Cel mai celebru se numește „Fără botniță, Jos Dictatura medicală”. Dan Pavel a analizat acest grup, care e public și ne spune cât de serioasă e treaba.

Dan Pavel: Grupul ăsta, Fără botniță, se apropie de 45 de mii de membri, deci aș zice că lucrurile sunt destul de serioase. Și, poate cel mai important, e public, deci oricine poate avea acces la pozele și postările de acolo. Și cam așa arată o imagine de succes de pe acest grup.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Iar textul postării este așa: Astăzi sunt un tată mândru!! Fiica mea de la liceu a scris pe tablă acest mesaj, moment în care mai mult de jumătate dintre colegii săi și-au dat masca jos în semn de protest. Sunt nespus de mândru să aflu că există tineri care nu sunt manipulați de știri și au mintea deschisă.

De curând s-a mai lansat un grup pe Facebook care se numeste „CU BOTNIȚĂ”. Are aproape 15.000 de membri, vine puternic din urmă. Și în general postările sunt ironii, bășcălii, la adresa celor din grupul „Fără Botniță”