• Paginile oficiale de Facebook și Instagram ale fostului președinte al Statelor Unite, Donald Trump, par să fi fost restaurate de proprietarul platformelor de socializare.
  • Măsura vine la două săptămâni după ce gigantul tehnologic american a anunțat că îi va permite lui Trump să revină pe Facebook și Instagram la doi ani după ce a fost interzis.
  • Cu toate acestea, fostul președinte nu a postat niciun conținut pe niciuna dintre platforme de când a fost debranșat.

Paginile oficiale de Facebook și Instagram ale fostului președinte al Statelor Unite, Donald Trump, par să fi fost restaurate de proprietarul platformelor de socializare, Meta Platforms, conform Baha News.

Măsura vine la două săptămâni după ce gigantul tehnologic american a anunțat că îi va permite lui Trump să revină pe Facebook și Instagram la doi ani după ce a fost interzis pentru incitare la violență” , care a dus la insurecția de la Capitoliul SUA în primele zile ale anului 2021. Twitter a restabilit, de asemenea, contul lui Trump în noiembrie.

Cu toate acestea, fostul președinte nu a postat niciun conținut pe niciuna dintre platforme de când a fost debranșat. Trump și-a lansat anul trecut propria platformă de socializare Truth Social.

Recomandări

RADU MAZĂRE A FOST ELIBERAT CONDIȚIONAT
ZELENSKI MERGE LA MADRID
VARA ÎȘI INTRĂ ÎN DREPTURI
PREMIERĂ ÎN MEDICINĂ
CUM CREȘTEM PRODUCȚIA DE PORUMB
VIVIENNE RENUNȚĂ LA NUMELE DE FAMILIE