Momentul în care un bărbat se luptă cu un aligator pentru a salva un câine. VIDEO

  • Videoclipul a fost vizionat de peste 8 milioane de ori pe TikTok
  • Un bărbat s-a luptat cu un aligator pentru a salva un câine
  • Cei mai mari aligatori capturați vreodată în Florida au avut 5,31 metri

Videoclipul scurt, care înfățișează un bărbat descleștând literalmente gura unui aligatorul cu mâinile goale, a fost vizionat de peste opt milioane de ori pe TikTok, relatează The Sun.

Acesta a fost distribuit cu descrierea: „Ai face asta? Plimbarea câinelui în Florida în jurul oricărui corp de apă este un risc pe care ni-l asumăm”. Într-adevăr, fauna din Florida este mult peste așteptările noastre.

Micul câine țipa foarte tare, în timp ce omul se lupta cu dinții uriași și fălcile aligatorului. Bărbatul rămâne să se lupte cu aligatorul, iar câinele scapă în timp ce videoclipul se întrerupe.

Nu este prima oară când aligatorii își fac de cap în Florida. În septembrie, un aligator gigant a devorat un pui de ciobănesc german în timp ce se juca în curtea din spate, lăsându-i pe stăpâni muți de uimire.

Și chiar săptămâna trecută a fost văzut unul gigant care se plimba pe un teren de golf. Se știe că aligatorii americani au o dimensiune uriașă, cei mai mari capturați vreodată în Florida, ajungând la o lungime de 5,31 metri.