• Twitter își întrerupsese vineri serviciul de abonament Blue Check.
  • Odată cu noua versiune, schimbarea numelui verificat al cuiva va duce la pierderea bifării albastre până la verificare.
  • O opțiune de abonament, deschisă oricui este dispus să plătească, a fost lansată la începutul acestei săptămâni.

Miliardarul Elon Musk a declarat marți că serviciul de abonament la cecurile albastre căutate de Twitter va fi relansat pe 29 noiembrie, o mică întârziere față de calendarul său inițial provizoriu de readucere a serviciului pe platforma de socializare.

Amânarea relansării serviciului Blue Verified pe 29 noiembrie este pentru a mă asigura că este solid ca piatra”, a declarat Musk într-un tweet.

Odată cu noua versiune, schimbarea numelui verificat al cuiva va duce la pierderea bifării albastre până când numele este confirmat de Twitter pentru a îndeplini termenii serviciului”, a precizat Musk. Bifa albastră era anterior rezervată conturilor verificate ale politicienilor, personalităților celebre, jurnaliștilor și altor figuri publice. O opțiune de abonament, deschisă oricui este dispus să plătească, a fost lansată la începutul acestei săptămâni pentru a ajuta Twitter să crească veniturile, în timp ce Musk se luptă să păstreze agenții de publicitate.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Săptămâna trecută, șeful Tesla declarase că Twitter Blue va reveni probabil la sfârșitul săptămânii viitoare”. Twitter își întrerupsese vineri serviciul de abonament Blue Check, anunțat recent, în valoare de 8 dolari, pe măsură ce conturile false au luat amploare. Schimbarea a venit la o săptămână după ce Musk a preluat compania de social media într-o tranzacție de 44 de miliarde de dolari.