Cine este noul președinte al CNA. A fost singurul candidat pentru această funcție

CNA Mediafax
  • Cristina Pocora este mebru în CNA din partea PNL
  • Ea a intrat în CNA în urmă cu patru ani
  • Anterior, a deținut mai multe funcții publice, între care cea de deputat și de consilier în Camera Deputaților

Cristina Pocora, membră CNA din partea PNL, a fost alegerea CNA (Consiliul Naţional al Audiovizualului) pentru funcţia de preşedinte al instituţiei, scrie Mediafax.

Pocora va deveni, astfel, a treia femeie care va conduce instituţia, după Laura Georgescu şi Monica Gubernat.

O carieră în slujba cetăţenilor. Întreaga activitate a Cristinei Pocora este în domeniul public şi al reprezentării cetăţenilor în diferite instituţii importante precum Parlamentul României sau CNA. În calitate de deputat a promovat legi în privinţa protecţiei familiei, precum legea alocaţiilor, legea concediului pentru creşterea copilului sau legea privind protecţia împotriva violenţei domestice”, se arată pe site-ul CNA. 

În cadrul CNA, militează pentru respectarea drepturilor părţilor implicate în procesul media, dar şi al telespectatorilor, mai arată instituţia.  

Cristina Pocora este licenţiată a Facultăţii de Ştiinţe Politice (SNSPA) şi a unui master în comunicare politică în cadrul aceleaşi universităţi.

Pocora este membru al CNA din 2018, iar înainte a fost deputat și consilier în Camera Deputaților.

De-a lungul timpului, ea a fost preşedinte al Subcomisiei pentru Protecţia Copilului, membru în Comisia pentru egalitate de şanse pentru femei şi bărbaţi, membru în Comisia “Roşia Montană”.