• Aplicația include „kit-ul pentru prima dată când faci sex”.
  • Aplicația are ghiduri despre preludiu și depășirea anxietății sexuale.
  • Femeia a început să lucreze la aplicație în timpul pandemiei COVID-19, când stătea mai mult acasă cu băieții ei și discuta cu ei.

E bine sau nu să vorbești cu copiii despre sex? O franțuzoaică a făcut, în timpul pandemiei, o aplicație împreună cu fiii ei de 16 ani care include „kit-ul pentru prima dată când faci sex”. Aplicația îi învață pe copii nu doar să folosească un prezervativ. Sunt videoclipuri în care unul dintre puști stă de vorbă cu un antrenor de sex – care îi explică pe limba lui toate curiozitățile. Aplicația are un ghid pentru preludiu, lecții despre cum pot copiii să depășească anxietățile sexuale și care e cea mai bună poziție când o faci prima dată.

Odată ce prietenii fiului ei au început să audă că lansează îndrumarea pe aplicație, au început să îi ceară să includă diferite subiecte, inclusiv cu ce poziție să înceapă și ce să facă atunci când lucrurile merg prost.

„Sexul e ceva normal – nu ar trebui să fie un subiect tabu între părinți și copii„, crede mama care a venit cu ideea kit-ului pentru sex. Pentru copiii care nu au parte de astfel de discuții nici cu părinții, dar nici la școală – profa de sex devine actrița din filmele pentru adulți.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Mi-au spus fetele că le este rușine să vorbească acasă și le este frică de mama. Și îi înțeleg, pentru că părinții sunt stricți și așa și trebuie să fie. Majoritatea cred că aveau, da’ nici nu aveau. Mă întreabă – băieții în special – cum să-mi fac prietena să facă anal. Le dau câteva sfaturi, le spun dacă ea nu vrea, să nu încerce pentru că nu are rost”, a spus Nelly Kent, actriță filme pentru adulți.

Ea a început să lucreze la aplicație în timpul pandemiei COVID-19, în timp ce ambii ei fii, Felix și Elliot, în vârstă de 14 ani, erau acasă.

Mama a doi copii a explicat: „După o perioadă inițială de rezistență, Felix și Elliott au început să se obișnuiască cu subiectul și să vorbească despre el a devenit din ce în ce mai normal”.

Pe măsură ce au început să aibă loc conversații, Chloe a simțit că obținea din ce în ce mai mult conținut pentru aplicația sa, înregistrând diferite discuții pentru a le folosi ulterior. Kitul de pe aplicație este conceput pentru a demistifica sexul pentru cei mai tineri, cu descrieri într-un limbaj care seamănă cu modul în care vorbesc adolescenții.