• Nunta în online, o premieră în România
  • Vor fi prezenţi peste 150 de invitaţi din mai multe colţuri ale lumii
  • În loc de cadou, invitaţii pot contribui la visul cuplului: un studio mobil

S-au văzut, s-au plăcut, iar acum vor face nunta online. Îţi vorbesc de Andreea şi Dragoş. Ea, educator pentru drepturile omului şi el antreprenor social. S-au cunoscut în social media, iar prima întâlnire a fost în parc. Pandemia a fost fără doar şi poate lozul lor câştigător.

Andreea Dragoș și Dragoș Iulian Matei: „Pandemia ne-a oferit şansa să fim împreună şi să ne întâlnim. Poate că ne-am fi întâlnit mult mai târziu, sau poate deloc, în alte condiţii. În ,,condiţii normale’

Deseori online-ul separă oamenii, acum însă îi va uni. Invitaţii, deși din mai multe părţi ale globului, vor putea fi prezenţi şi ei. Nunta va avea un program creativ şi va dura mai bine de 8 ore pentru a acoperi diferenţele de fus orar.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA

Andreea Dragoș și Dragoș Iulian Matei: „Ne propunem să avem momente de dans, de meditaţie,  momente de muzică, mesaje video de la cei care nu pot să fie alături de noi. Glume, momentele noastre speciale împreună”

Nunta va fi diferită de ceea cu ce eşti obişnuit. Cadoul invitaţilor poate fi o contribuţie la visul lor. Un studio mobil în care aceştia să implemeteze proiectele la care lucrează.  

Andreea Dragoș: „Algoritmii sunt în aşa fel încât totul e rochie de mireasă la mine în social media. Dar mi-am dorit foarte mult să fie o rochie pe care să o pot purta, repurta. Am prioretizat faptul că îmi doresc să mă simt şi să fiu frumoasă la nuntă, şi atunci am găsit o rochie diafană, şi feminină, şi este cusută în România.”

Nunta va avea loc pe 13 martie şi poţi să te alături şi tu.