• Provocarea de a vinde conținut erotic pe OnlyFans pentru a cumpăra o echipă de fotbal.
  • Influencerul și modelul Daniella Chavez spune că a adunat deja peste 5 milioane de dolari.
  • Femeia a făcut anunțul pe Twitter. Ea a arătat documente care îi dovedesc averea.

Daniella Chávez este un fotomodel chilian care se afișează des pe rețelele de socializare, unde este urmărită de milioane de utilizatori, relatează La Vanguardia. De mai multe ori a realizat producții legate de fotbal, cu tricouri ale cluburilor și ale echipei naționale, iar acum a surprins cu intenția sa: vrea să cumpere clubul chilian O’Higgins, cu profiturile pe care le obține prin intermediul platformei OnlyFans, un site unde oferă conținut erotic în schimbul banilor.

Femeia a făcut anunțul pe Twitter. Ea a arătat documente care îi dovedesc averea. „Suntem mai aproape de obiectivul de a cumpăra O’Higgins. Cinci milioane de dolari în vânzări nu e rău, putem să o facem, sunt încă numărul 1 pe OnlyFans în America de Sud! Mulțumesc”, a spus ea după ce a afișat soldul contului său de pe platformă, un sold de 5.057.845 de dolari.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Și apoi a insistat: „Am strâns deja cinci milioane de dolari pentru a cumpăra O’Higgins. Poate îi deranjează că un fan poate deține un club. O’Higgins este de vânzare, dar Abumohor într-un act discriminatoriu îmi închide ușile pentru a-l cumpăra! Pentru că sunt femeie, Playboy și pentru modul în care am strâns banii! De vânzare pentru toată lumea în afară de mine!”, a scris tânăra pe contul de Twitter.

Câteva ore mai târziu, O’Higgins a dat asigurări că proprietarul clubului, Ricardo Abumohor, a negat orice posibilitate de vânzare, dar a stabilit pe sub mână un preț pentru club.

Potrivit declarațiilor citate de Redgol, Abumohor a spus: „Clubul nu a primit o evaluare, poate că ar putea fi aproape de 10 milioane de dolari, dar Monasterio Celeste (centrul de antrenament pe care clubul îl deține la Requínoa) este în afară, pentru că este o altă investiție”.