• Un cuplu din Târgu Jiu oferă 3.000 de euro recompensă pentru găsirea unei ciori.
  • Tinerii au găsit-o pe Cronco pe când era doar un pui.
  • Cronco are propria cameră cu jucării și a învățat să vorbească.

Un cuplu din Târgu Jiu oferă 3.000 de euro recompensă pentru găsirea unei… ciori. Cronco nu este, însă, orice fel de cioară. De doi ani este membru cu drepturi depline în familia Simonei și a lui Miti. Are propria cameră cu jucării, a învățat să vorbească și a avut chiar și o petrecere aniversară.

Tinerii au găsit-o pe Cronco pe când era doar un pui. Avea o aripă ruptă. Au îngrijit-o, iar pasărea s-a atașat de ei și nu a mai plecat din casă. A devenit cel mai iubit animal de companie al familiei. În urmă cu aproape o săptămână, Cronco a ieșit afară, dar nu s-a mai întors în casă, ca altădată. Simona și Miti o caută neîncetat. Au lipit afișe prin tot orașul și sunt dispuși să ofere recompensă celui care-i ajută să o găsească pe Cronco.

Simona Modoran, stăpâna lui Cronco: „Suntem extrem de el. A fost și este ca un copil pentru noi. Niciodată nu a dat să zboare sau să fugă de noi. Îl avem mereu liber. Inclusiv la mare, anul trecut, când a fost pe plajă a fost foarte ok.(…) Ne-am gândit să oferim o recompensă. O sumă frumușică, să spun așa.”

Cei doi soți n-au primit până acum nicio informație despre Cronco, în ciuda recompensei anunțate. Tratamentul special de care a avut parte pasărea nu i-a făcut bine, spune medicul veterinar Alex Cernea. Acum, e vulnerabilă în lumea reală.

Alex Cernea, medic veterinar: „Eu cred că o să se bage mulți pentru suma asta de 3000 euro.(…) Șansele de supraviețuire pot să fie foarte mici, datorită faptului că el a fost ajutat să mănânce, a avut totul de-a gata. Adică, nu a fost nevoit să supraviețuiască afară”

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE