Sabrina Ionescu, jucătoarea de baschet cu orgini în România, face furori în Statele Unite. Tributul pe care i l-a adus lui Kobe Bryant

sabrina-ionescu Foto: Profimedia
  • Sabrina Ionescu a adus victoria lui New York Liberty în primul meci al sezonului
  • Indiana Fever – New York Liberty, 87-90
  • Sabrina Ionescu a reușit 25 de puncte și 11 pase decisive pentru New York Liberty

Încă o româncă devine vedetă peste ocean. Sabrina Ionescu, jucătoarea de baschet cu origini în România, a adus victoria pentru echipa ei, New York Liberty, în primul meci din noul sezon WNBA.

Sabrina a adus victoria printr-un coș de 3 puncte în ultima secundă a meciului. Și nu doar atât, a marcat 25 de puncte și a reușit și 11 pase decisive pentru echipa sa. După meci, ea a spus că a reușit cu greu să doarmă înainte de începutul noului sezon, dar după ce a adormit a visat exact asta, că va aduce victoria echipei sale.

Și i-a mai adus și un mic omagiu lui Kobe Bryant la interviul de după meci: a purtat un tricou de la Lakers în timp ce vorbea cu reporterii. Poate părea surprinzător, dar cei doi erau destul de apropiați. Kobe era mentorul Sabrinei și chiar au ajuns și foarte buni prieteni. Atât de apropiați erau, încât Sabrina a și ținut un mic discurs la ceremonia de comemorare a starului de la Lakers de anul trecut.