• Aplicațiile de dating din Marea Britanie vor să sprijine campania de vaccinare.
  • Ideea a fost lansată luna trecută în Statele Unite ale Americii.
  • Studiu UK: 31% dintre adulți prefără să se întâlnească cu cineva imunizat.

Aplicațiile de dating din Marea Britanie pun umărul la campania de vaccinare. Cei imunizați vor primi chiar și bonusuri.

Aplicații precum Tinder, Match sau Bumble s-au înscris deja în această schemă realizată în parteneriat cu guvernul britanic. Utilizatorii vor primi o insignă pe profilul lor dacă s-au imunizat prin vaccinare. Ideea a fost lansată în Statele Unite în luna mai. Unele aplicații includ chiar stimulente suplimentare pentru cei care spun că sunt vaccinați precum accesul la funcții premium.

Ce alte aplicații se alătură campaniei de vaccinare?

Bumble îți va permite să selectezi partenerii după preferințele pandemice de întâlnire, dacă am putea să le numim așa. Vei putea selecta dacă îți dorești ca partenerul să poarte mască sau să păstreze distanțarea socială. Autoritățile să știi că văd inițiativa ca un avantaj incredibil pentru campania de vaccinare. Un studiu recent din Marea Britanie a arătat că 31% dintre adulți ar prefera să se întâlnească cu cineva vaccinat, iar 28% nu s-ar întâlni cu cineva decât dacă este vaccinat. Săptămâna aceasta vor începe să fei vaccinați și cei acre au mai puțin de 30 de ani .

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE