• Trumpiștii se organizează pentru a protesta la inaugurearea lui Joe Biden
  • Susținătorii lui Trump utilizează Telegram Messenger pentru a se organiza
  • Pavel Durov: „Telegram a depășit 500 de milioane de utilizatori activi”
  • Telegram a fost creată în 2013, ca un concurent pentru WhatsApp
  • Fondatorul Telegram a părăsit Rusia după un scandal cu spionajul Kremlinului

Rapoartele FBI arată că susținătorii lui Donald Trump se pregătesc să protesteze în toate cele 50 de state în ziua în care Joe Biden va depune jurământul.

Nu se mai pot organiza pe Facebook, Twitter, Instagram, așa că au invadat Telegram Messenger. Ai mai auzit de această aplicație atunci când ți-am arătat protestele pașnice din Belarus. Chiar dacă Telegram nu oferă cea mai mare siguranță, Silviu Stahie, expert în securitate cibernetică, explică această preferință a protestatarilor pro Trump prin existența opțiunii ”secret chats”.

Silviu Stahie, expert securitate cibernetică BitDefender: „Sunt niște discuții private care sunt criptate și care sunt șterse imediat ce le șterg utilizatorii. La care la fel compania nu are acces. De aceea este și preferată de cei care își organizează mișcări în diverse țări pe Telegram, pentru că pot șterge urmele acestor organizări.”

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Telegram Messenger a fost creată în 2013 de către rusul Pavel Durov. Aplicația a depășit 500 de milioane de utilizatori lunari. Ultimele 25 de milioane de utilizatori s-au înregistrat chiar în această săptămână.