Tik Tok, cea mai descărcată aplicație în prima jumătate a anului. „Brandurile îl recunosc ca plaformă demnă de reclamă”

Profimedia
  • Aplicația Tik Tok a depășit 3 miliarde de instalări și este deja o rampă pe lansare pentru influenceri.
  • Dilinca este creator de conținut pe Tik Tok cu peste 300.000 de urmăritori.
  • Tik Tok, cu 383 de milioane de utilizatori noi, a fost cea mai descărcată aplicație în prima jumătate a acestui an.

Aplicația Tik Tok a depășit 3 miliarde de instalări și este deja o rampă pe lansare pentru influenceri.

Dilinca este creator de conținut pe Tik Tok cu peste 300.000 de urmăritori și îți spune ce înseamnă pentru ea această aplicație.

„Tik Tok-ul pentru mine acum este o nouă platformă pe care pot să devin mai cunoscută sau platformă care mă poate ajuta să devin mai cunoscută și pe restul platformelor pe care creez content. Și imi place Tik Tok-ul pentru că este o plaformă foarte faină pentru toată lumea, toată lumea se regăsește sunt tot felul de creatori și la noi și de asta am reușit să-mi fac și prieteni”, a explicat, la Aleph news, Dilinca.

Tik Tok, cu 383 de milioane de utilizatori noi, a fost cea mai descărcată aplicație în prima jumătate a acestui an. Aplicația are toate ingredientele pentru a deveni ”The next big thing in social media”.

„Tik Tok-ul devine atât de popular încât și brandurile îl recunosc ca plaformă demnă de reclamă și tot mai multe branduri mă caută până și pe mine să le fac reclamă, ceea ce mi se pare foarte foarte tare și mă bucură că devine din ce în ce mai serios și cunoscut”, a adăugat Dilinca.

În ciuda faptului că Tik Tok a fost interzis în India, a reușit să-și crească veniturile cu 73% în ultimul an.