• Din toamna aceasta, TikTok extinde gama de instrumente creative și anunță lansarea TikTok Now.
  • Cu TikTok Now, oamenii pot crea conexiuni profunde și se pot distra într-un format ușor de folosit. 
  • TikTok va începe testarea TikTok Now în următoarele săptămâni.

Din toamna aceasta, TikTok extinde gama de instrumente creative şi anunţă lansarea TikTok Now, pentru a susţine în continuare conexiunile autentice şi spontane pe platformă.

TikTok Now este un nou mod prin care utilizatorii se pot distra şi conecta pe TikTok – o experienţă foto şi video zilnică prin care pot distribui momentele autentice cu cei dragi.

Cu TikTok Now, oamenii pot crea conexiuni profunde şi se pot distra într-un format uşor de folosit. Aceştia vor primi o notificare zilnică pentru a realiza un video de 10 secunde sau o fotografie cu camera principală şi frontală pentru a împărtăşi simplu momentele importante dintr-o zi.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

TikTok va începe testarea TikTok Now în următoarele săptămâni.

În România, TikTok Now va putea fi accesat atât din aplicaţia TikTok, cât şi din noua aplicaţie, TikTok Now. În alte regiuni, aceasta va fi disponibilă direct în aplicaţia TikTok, ca o nouă aplicaţie descărcabilă, TikTok Now, sau disponibilă în ambele formate.

TikTok Now spune că are la bază siguranţa şi confidenţialitatea comunităţii. Astfel, creatorii pot decide cine poate vizualiza şi interacţiona cu conţinutul lor. Ei pot bloca alţi utilizatori şi pot alege comentariile care pot fi afişate la conţinutul realizat. În plus, dacă simt că cineva încalcă Regulile Comunităţii TikTok, aceştia pot raporta contul pentru a fi analizat.

Gigantul chinez TikTok lansează o nouă aplicație

Persoanele cu vârstă de până la 16 ani care îşi creează cont în aplicaţia TikTok Now vor avea contul setat privat automat, la fel ca în cazul aplicaţiei TikTok.

Persoanele cu vârsta de până la 18 ani nu vor putea să distribuie conţinutul pe feed-ul Explore.

Pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 13 şi 15 ani, opţiunea de primire a comentariilor va fi limitată la Prieteni pentru a ajuta la protejarea împotriva interacţiunilor nedorite.

De asemenea, pentru utilizatorii cu vârsta de peste 18 ani, există câteva setări suplimentare. Pe lângă distribuirea conţinutului cu prietenii comuni, ei pot alege să posteze conţinutul pentru comunitatea TikTok Now pe baza setărilor de confidenţialitate alese.

Setarea automată este ,,Prieteni„, dar aceştia pot schimba opţiunile astfel:

  • În ecranul de postare, utilizatorii trebuie să apese pe butonul ,,Prieteni
  • Acolo, aceştia pot alege cine poate să vadă postările TikTok Now.

Pentru opţiunea Prieteni, postările TikTok Now pot fi urmărite de toate persoanele urmărite şi care urmăresc la rândul lor contul respectiv.

Pentru opţiunea Toată lumea, postările TikTok Now pot fi urmărite de toţi cei din zonă. Persoanele care nu urmăresc un utilizator sau pe care un utilizator nu le urmăreşte înapoi nu pot comenta sau interacţiona cu postările TikTok Now.