• Bella Hadid a intart în Metaverse cu o colecție de NFT-uri.
  • Colecția ei cuprinde 11.111 NFT-uri și au fost realizate în colaborare cu platforma de batere a NFT-urilor reBASE.
  • NFT-urile sunt un activ digital care există pe blockchain, o înregistrare a tranzacțiilor păstrate pe computere în rețea. Toate tipurile de obiecte digitale – inclusiv imagini, videoclipuri, muzică și text – pot fi cumpărate și vândute ca NFT-uri.

Supermodelul american Bella Hadid a trecut de pe podium în metaunivers, lansând CY-B3LLA – o colecție de jetoane nefungibile, cu lucrări de artă bazate pe scanări 3D ale feței și corpului ei.

Hadid, în vârstă de 25 de ani, a declarat pentru Reuters, într-un interviu acordat din New York, că a fost intrigată de mediile partajate din lumea virtuală și că a vrut să creeze „versiuni cool” ale ei după ce a devenit obsedată de jocurile video în timpul închiderii COVID-19.

Anterior, ea a declarat pe contul său de Instagram că a creat NFT-urile pentru a„”încuraja călătoriile, comunitatea, creșterea, fantezia și interacțiunile umane”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

NFT-urile sunt un activ digital care există pe blockchain, o înregistrare a tranzacțiilor păstrate pe computere în rețea. Toate tipurile de obiecte digitale – inclusiv imagini, videoclipuri, muzică și text – pot fi cumpărate și vândute ca NFT-uri.

„A fost super amuzant”, a declarat Hadid despre acest proces, spunând că rezultatele finale au într-adevăr „expresiile ei faciale exacte”.

Colecția ei cuprinde 11.111 NFT-uri și au fost realizate în colaborare cu platforma de NFT-uri reBASE.

Inspirația pentru NFT-urile CY-B3LLA a venit din 10 țări diferite, cu contribuția artiștilor locali.

„Să văd ce fel de versiune a mea au născocit creierele lor a fost foarte interesant … Există atât de multe versiuni diferite ale mele pe care le-ai putea face și nu unele pe care eu le-aș putea visa vreodată”, a spus ea.